مشاوره دبیرستان شهید بهشتی نورآباد دلفان
 
علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 28
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 46
بازدید ماه : 75
بازدید کل : 170385
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content




شرایط و ضوابط پذیرفته شدگان دانشگاه علوم انتظامی سال تحصیلی 92-1391

نكات مهم ، مدارك مورد نياز، برنامه زمان بندي و محل مراجعه داوطلبان مقاطع كارشناسي (مرد) و كارداني (زن) دانشگاه علوم انتظامي سال تحصيلي 92-1391

1- داوطلبان در اين مرحله لازم است براي ثبت نام اوليه ، انجام معاينات اوليه پزشكي ، مصاحبه ، آزمون آمادگي جسماني و ... برابر جدول زمان بندي تعيين شده به هسته گزينش دانشگاه علوم انتظامي مراجعه نمايند.

2- داوطلبان در صورت قبولي در مراحل فوق مي بايست با اخذ معرفي نامه از دانشگاه علوم انتظامي سريعاً براي ادامه مراحل به مديريت گزينش و استخدام استان محل سكونت خود مراجعه نمايند.

3- داوطلبان مي بايست آمادگي لازم براي انجام آزمون آمادگي جسماني، مصاحبه و آزمون قرآن را داشته باشند.

4- داوطلبان (مرد) كه داراي معافيت پزشكي مي باشند مجاز به ثبت نام در دانشگاه علوم انتظامي نمي باشند.

5- داوطلبان فارغ التحصيل مقاطع كارداني و بالاتر سنوات گذشته مجاز به ثبت نام نمي باشند.

6- حداقل قد براي داوطلبان مرد 170 سانتي متر و براي داوطلبان زن 160 سانتي متر مي باشد.

7- داشتن مدرك تحصيلي پايان دوره متوسطه و پيش دانشگاهي با حداقل معدل 14 در يكي از مقاطع فوق الزامي است.

8- هسته گزينش دانشگاه علوم انتظامي در قبال افرادي كه در زمان تعيين شده جدول زير مراجعه ننمايند مسئوليتي نخواهد داشت.

9- داوطلبان مي بايست پس از انجام مراحل گزينش در تاريخ 01/09/1391 از طريق سايت سازمان سنجش، كد رشته مربوط به دانشگاه علوم انتظامي را مجدداً انتخاب نمايند.

مدارك مورد نياز داوطلبان دانشجوي افسري براي ثبت نام:

همراه داشتن شماره داوطلبي، اصل شناسنامه و روگرفت از تمام صفحات ، شش قطعه عكس4*3 تمام رخ جديد (عكس ها رايانه اي و اسكن شده نباشد) اصل مدرك تحصيلي ديپلم و پيش دانشگاهي به همراه روگرفت ، پرينت قبولي اوليه در آزمون سراسري سال 1391، اصل و روگرفت مدرك مشخص كننده وضعيت نظام وظيفه ، اصل و روگرفت كارت ملي

نكته مهم: همراه داشتن البسه و كفش ورزشي براي انجام آزمون آمادگي جسمانيضروري است.

مدارك مورد نياز داوطلبان شاغل:

اصل شناسنامه و روگرفت از تمام صفحات ، شش قطعه عكس 4*3 پرسنلي با آخرين درجه و زمينه قرمز، اصل مدرك تحصيلي ديپلم نظام قديم يا ديپلم و پيش دانشگاهي نظام جديد، اصل و روگرفت كارت ملي، ارائه موافقت نامه يكان خدمتي صادره از بالاترين رده خدمتي، اصل و آخرين حكم كارگزيني كه در نيمه اول سال 1391 صادر گرديده است.( لازم به ذكر است كه ثبت نام مربوط به پايوران شاغل بوده و از كاركنان پيماني ثبت نام به عمل نمي آيد)مكان مراجعه: تهران – دهكده المپيك- اتوبان شهيد همت (غرب) –دانشگاه علوم انتظامي (ساعت شروع : 0700 صبح روزهاي تعيين شده)

منبع: http://police.ir


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 23 آبان 1391برچسب:, توسط غلامی

10 نکته برای گرفتن تصمیمات هوشمندانه

ذهن شما حتی زمانی که شما خواب هستید و استراحت می کنید هم به پردازش خود در باب تصمیم های سخت و پیچیده ادامه می دهد و چون خود شما مزاحمتی برایش ایجاد نمی کنید! در این زمان می تواند با فراغ بال بیشتری تصمیم بگیرد و به نتیجه برسد.
بانکی نوشت: تصمیم گیری بخشی از کارهای روزانه هر یک از ماست و در طول شبانه روز هر کدام از ما در موقعیت هایی قرار می گیریم که ملزم به تصمیم گیری هستیم. دایره این تصمیمات از خردترین و ساده ترین تصمیمات روزمره تا مهمترین آنها را در برمی گیرد.

تفکر غالب این است که براساس آنچه احساسات به ما می گویند و به سخن دیگر برپایه آنچه حس می کنیم، تصمیم بگیریم، اما مشکل اصلی این نوع رویکرد این است که اغلب تعصبات ما در این نوع تصمیم گیری به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه دخالت داده می شوند و در نهایت کار را خراب می کنند.

اما راه خلاصی از این تعصبات و رفتارهای غلط آگاه شدن نسبت به آنهاست. در صورتی که ما بدانیم کدام تفکرات اغلب نهادینه شده در ذهن ما غلط و نارواست، می توانیم بسیار سبک بال تر از گذشته تصمیم بهتری بگیریم.

این گزارش شما را هم از تعصبات و رفتارها غلط آگاه می کند و هم نکاتی برای تصمیم گیری بهتر به شما می آموزد:

1. به دنبال "بهترین" گزینه بودن تنها وقت تلف کردن است

تحقیق زیاد از حد انجام دادن، حساسیت بیش از اندازه به خرج دادن و خوب و بد کردن های اضافی تنها وقت ما تلف کرده و حتی گاهی باعث می شود گیج شویم که بالاخره کدام درست و کدام غلط است.

2. تقلید کورکورانه از تصمیمات دیگران اغلب فرجامی جز ناکامی ندارد

اینکه کسی در جایی با روشی موفق بوده است، دلیل بر این نیست که ما هم دقیقا با همان روش در جایی دیگر موفقیت کسب کنیم و به مرادمان برسیم، اتفاقا معمولا برعکس می شود که کورکورانه تقلید کردن از دیگران نتیجه اش می شود شکست.

3. تعصب بیجا به غلط اعتماد به نفس کاذب به ما تزریق می کند

تعصب بیجا یعنی با خود و برای دیگران بگوییم که این است و جز این نیست! این امر به خودی خود اعتماد به نفس ما را در مسیر غلط افزایش می دهد و در واقع اعتماد به نفس کاذب ایجاد می کند و این یعنی گرفتن تصمیمات غلط.

4. افراد قابل اعتماد معمولا بیشتر از دیگران در زمانی که نباید، به دیگران اعتماد می کنند

افرادی که خود مورد اعتماد دیگران هستند، معمولا به دیگران هم اعتماد می کنند. لطفا اگر جزو این دست افراد هستید، تا از لیاقت طرف مقابل برای اعتماد کردن به او اطمینان حاصل نکرده اید تصمیم به اعتماد کردن به او نگیرید.

5. اطلاعات زیاده از حد می تواند حقایق مهم را کمرنگ کند

اینکه فرد برای گرفتن تصمیمی به ویژه تصمیمات مهم در مورد موضوع مورد نظر اطلاعات کسب کند، دست به تحقیق بزند و بررسی های لازم را انجام دهد، بسیار خوب است. اما مراقب باشید این اطلاعات آنقدر زیاد نباشد که بخش های مهم را تحت تاثیر خود قرار دهد و شما را از آن بخش ها غافل کند.

6. ذهن به پردازش تصمیمات پیچیده زمانی که ما خواب هستیم، ادامه می دهد

ذهن شما حتی زمانی که شما خواب هستید و استراحت می کنید هم به پردازش خود در باب تصمیم های سخت و پیچیده ادامه می دهد و چون خود شما مزاحمتی برایش ایجاد نمی کنید! در این زمان می تواند با فراغ بال بیشتری تصمیم بگیرد و به نتیجه برسد.

7. در نظر گرفتن دیدگاه شخصی دیگران می تواند کمک کار ما در تصمیم گیری باشد

مشورت کنید لطفا. از اینکه دیدگاه خود را با افر اد آگاه و خبره در حوزه ای که می خواهید تصمیم بگیرید، در میان بگذارید، نهراسید. شاید نکاتی به شما بگویند که هرگز به ذهن خودتان نرسیده بود.

8. همیشه مد نظر قرار دادن خطرات احتمالی توان ما را برای مقابله با خطرات بیشتر می کند

توجه به خطرات احتمالی و پیش بینی آنها ابدا به معنای ترس از تصمیم گیری نیست، بلکه برعکس شجاعت و تیزهوشی شما در گرفتن تصمیم های بهتر را بیشتر می کند و آگاهی تان را نیز نسبت به آنچه قرار است اتفاق بیفتد، افزایش می دهد.

9. ترس از شکست مانع گرفتن تصمیم های درست می شود

اجازه ندهید کلمات و عباراتی چون "پیروزی" یا "شکست" به غول بی شاخ و دمی تبدیل شوند که فقط تصمیم گیری نهایی را برای شما سخت تر کنند. توجه بی حد و حصر به نتیجه کار که یا پیروری و یا شکست است، ترس شما را در مرحله مهم تصمیم گیری افزایش می دهد.

10. گرفتن تصمیمات غیرمعمول اصولا نتایج بهتری دارد

سیاه و سفید یا خوب و بد دیدن مطلق مسائل مختلف در زندگی برای تصمیم گیری مثل سم است و به سادگی می تواند تصمیم را مسموم کند. گاهی باید حصارها را شکست و تصمیم هایی گرفت که بر پایه سیاه و سفید مطلق نیست.
 
 

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 23 آبان 1391برچسب:, توسط غلامی

 

چرا دوست داریم دروغ بگوییم؟!

هر روز چند دروغ می‌‌گویید؟ یك بار از صبح تا شب تعداد این دروغ‌ها را یادداشت كنید، قطعا از تعداد آنها متعجب خواهید شد. اما چرا دروغ می‌گویید؟ اصلا دروغگویی آنطوری كه فكر می‌كنید به نفع شما هست یا نه؟


وقتی اسم اپیدمی (یا همان همه‌گیری) می‌‌آید، حتما به فكر ویروس و میكروب می‌افتید و حتی ممكن است بترسید اما گاهی بعضی چیزها كه اپیدمی می‌‌شود ظاهرا كسی را به تب و لرز نمی‌اندازد و كسی هم نگران آنها نمی‌شود اما واقعیت این است كه خطر آنها حتی از اپیدمی‌های میكروبی هم بیشتر است. مثلا «اپیدمی دروغ» یكی از این همه‌گیری‌های خطرناك است. دقت كرده‌اید كه این روزها دروغ گفتن همه‌گیر شده؟ انگار این یك عادت اجتماعی شده است و حالا همه به راحتی دروغ می‌گویند و حتی حس نمی‌كنند كه دروغی گفته‌اند. دروغ گفتن برای برخی افراد مثل غذا خوردن و آب نوشیدن شده است و این اتفاق علت‌های متعددی دارد اما شاید یك مسئله مهم این است كه این همه دروغ شاید یكی از علت‌های بدحال بودن ما باشد. در این مطلب به علت‌های اصلی دروغگویی می‌پردازیم. با مرور این حالت‌ها شاید اتفاق‌های بهتری در زندگی ما بیفتد.


دروغ می‌گوییم تا خودمان را خوب جلوه دهیم



تقریبا همه انسان‌ها دوست دارند «خوب» به نظر برسند. در واقع انسان‌ها ذاتا دوست دارند مقبول همه باشند، برای همین است كه در بسیاری از مواقع به جای راست گفتن، دروغ‌های مهربانانه‌ای به دیگران می‌گوییم تا آنها حس خوبی داشته باشند یا حداقل دچار حس بدی نشوند. برای مثال شما پس از مدت‌ها با دوست‌تان قراری می‌گذارید تا با هم ناهار بخورید، وقتی او را می‌بینید در ذهنتان این فكر می‌گذرد: خدای من! چقدر پیر شده، حداقل 01 كیلوگرم به وزنش اضافه شده است،‌ اما چه به او می‌گویید؟« خدای من، تو اصلا فرقی نكرده‌ای، چقدر جوان و زیبایی.» در واقع دروغ گفته‌اید تا به احساسات او صدمه نزنید. اما خب مشكل اینجاست كه كل این دیالوگ تصنعی و غیرواقعی است. اگر رفیق خوبی باشید باید بدانید چه بر سر او آمده كه باعث تغییر حالت چهره و شكسته شدن صورت او شده است. شما باید به عنوان یك دوست بدانید چرا او این همه افزایش وزن پیدا كرده و در صورت امكان به او كمك كنید تا به وزن سابقش برگردد، اگر صحبت را با دروغ شروع كنید شاید هیچ‌گاه نتوانید به او نزدیك شوید تا دوستش باشید. به این فكر كنید كه دوست‌تان از شما ناراحت نخواهد شد اگر واقعیت را به زبان آورده‌اید. در عوض این احساس در او ایجاد می‌شود كه می‌تواند به عنوان یك دوست با شما درددل كند.


ترس از واكنش

خیلی از ما می‌ترسیم كه افكار و عقاید واقعی‌مان را بیان كنیم، چرا؟ به این دلیل ساده كه از واكنش‌‌ها و برخوردهای دیگران می‌ترسیم. برای مثال خواستگار شما، شما را به شام دعوت می‌كند، همراه او به یك رستوران چینی می‌روید كه انتخاب اوست، اما مسئله این است كه شما اصلا غذاهای چینی دوست ندارید ولی از او پنهان می‌كنید و تظاهر می‌كنید كه همه چیز خوب است. مشكل اینجاست كه اگر رابطه‌تان با او پیشرفت كند و حتی اگر با او ازدواج كنید هم دیگر بسیاری از چیزهایی را كه دوست ندارید را می‌پذیرید و در مقابل آنها واكنش نشان نمی‌دهید فقط به این دلیل ساده كه از این می‌ترسید كه او از شما ناراحت شود. اگر از همان اول به او بگویید كه غذاهای چینی دوست ندارید یك رابطه مناسب را با او شروع كرده‌اید كه در آن نیازی به دروغ گفتن و نقش بازی كردن نیست.
 



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 6 آبان 1391برچسب:, توسط غلامی

 

چند روش عالی برای ارتقای اعتماد به نفس و رفع استرس

چند روش عالی برای ارتقای اعتماد به نفس و رفع استرس" عنوان پستی است که بلاگر وبلاگ "نگاهی نو به زندگی" نوشته شده است.

به گزارش ایسنا در این پست می‌خوانیم:

عادت کنید با خودتان گفت‌وگوی مثبت داشته باشید:

عادت گفت‌وگوی مثبت یا منفی با خود از کودکی آغاز می‌شود. معمولاً عادت گفت‌وگو با خود چیزیست که تفکر ما را در طول سالیان شکل می‌دهد و به طرق مختلف با اثر کردن بر میزان استرس در زندگی بر ما تاثیر می‌گذارد. اما هر زمانی برای تغییر آن مناسب است. در این مقاله راه‌هایی برای جلوگیری از گفت‌وگوی منفی با خود و ارتقای کارآیی و اعتماد به نفستان و همچنین از بین بردن استرس برای شما ارائه می‌کنیم.

عادات خود را تشخیص دهید:

اولین قدم برای تغییر این است که نسبت به این مشکل آگاهی پیدا کنید. ممکن است متوجه نشوید که چه زمان‌هایی در ذهنتان گفت‌وگوی منفی دارید یا این که این عادت تا چه میزان بر تجربیاتتان اثر می‌گذارد. استراتژی‌های زیر می‌تواند کمکتان کند از گفت‌وگوهای درونی خود آگاهتر و با محتوای آنها آشنا شوید.

نوشتن خاطرات:

همیشه دفتر یادداشتی همراه خود داشته باشید و هر فکر منفی را که به سراغتان می‌آید در آن یادداشت کنید. آخر روز یک خلاصه کلی از تمام افکار آن روزتان بنویسید یا در مورد یک موضوع خاص احساستان را بنویسید و بعداً آن را تحلیل کنید. نوشتن خاطرات روزانه ابزار بسیار خوبی برای آزمایش فرایندهای ذهنی و درونی‌تان است.

توقف افکار:

وقتی متوجه می‌شوید که حرف و فکری منفی از ذهنتان می‌گذرد همان موقع به خودتان ایست بدهید. بلند گفتن این کلمه قدرت بیشتری در متوقف کردن افکارتان دارد و باعث می‌شود بفهمید چقدر برای توقف افکارتان تلاش کرده‌اید.

 



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 5 آبان 1391برچسب:, توسط غلامی
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک