مشاوره دبیرستان شهید بهشتی نورآباد دلفان
 
علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 30
بازدید کل : 168552
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content




 

 

 

ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی

جديد ترين ضوابط سال 91 ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عاليگروه ناجا- ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد.

به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه شرط پذيرش در دانشگاهها از طريق شركت درآزمون سراسري حذف شده است لذا تحصيل در دوره هاي پودماني ، فراگير ، بين الملل و ساير مقاطع تحصيلي بدون آزمون بشرط نداشتن غيبت ، نيز بلامانع مي باشد.

اين اطلاعيه ملاك پذيرش در دانشگاه را براي كساني كه از طريق آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته شده اند، تاريخ اعلام قطعي آزمون  وبراي كساني كه  بدون آزمون سراسري  در دانشگاه پذيرفته مي شوند ، تاريخ ثبت نام در دانشگاه اعلام داشت.

لازم به ذكر است :تنها با ادامه تحصيل  مشمولاني موافقت خواهد شد،كه قبولي آنان در دانشگاه  در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل مي باشد، كه اين دسته از مشمولين جهت ثبت نام مي بايست  با اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند .

قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي  كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا  پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده  در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه  تحصيل اين دسته از مشمولان  از مهر91 بلامانع خواهد بود.

گفتني است : دانش آموزاني كه پس از ترك تحصيل و در مهلت يكساله معرفي موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت دواطلب آزاد شده باشند به شرط عدم غيبت مجاز به ثبت نام بوده و از معافيت تحصيلي برخوردار مي شوند.

همچنين، كليه متولدين سال هاي 72و73 در صورت اخذ مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت داوطلب آزاد بشرط نداشتن غيبت واجد شرايط ادامه تحصيل مي باشند.

لازم به ذكر است : فارغ التحصيلان ديپلم ويا پيش دانشگاهي غير غايب متولد سال هاي قبل ، مشروط بر اينكه ديپلم رشته هاي فني - حرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانيده باشند نيزمجاز به ادامه تحصيل مي باشند.

اين اطلاعيه افزود : دانشجويان اخراجي مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت يا اخذ معافيت دائم نمي باشند بجز افرادي كه قبل از ورود به سن مشموليت اخراج شده اند ، همچنين دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه  پس از انصراف يا اخراج از دانشگاه به عنوان  فارغ التحصيل در مقطع پائين تر شناخته مي شوند، مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دائم نيستند.

 قابل ذكر است : مشمولان مجاز به تحصيل مجدد در مقطعي كه قبلا از آن فارغ التحصيل شده اند ، نمي باشند.

همچنين تحصيل فارغ التحصيلان مقاطع دكتري پزشكي در دوره تخصصي پزشكي ، بشرط عدم ورود به غيبت نيز بلامانع مي باشد.

قابل ذكر است: تحصيل همزمان با خدمت (حتي در صورت تاييد دانشگاه ) مجاز نبوده و براي اينگونه دانشجويان معافيت تحصيلي صادر نخواهد شد.

شايان ذكر است : فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته و دكتري پيوسته نبوده و فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع دكتري پيوسته پزشكي ، دندانپزشكي و دامپزشكي نمي باشند.

اين اطلاعيه در خصوص شرايط ادامه تحصيل دانشجويان انصرافي اعلام داشت : دانشجويان در طول تحصيل ، فقط يكبار مجاز به انصراف در سنوات قانوني بوده و حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف نيز در صورت قبولي مجازبه ادامه تحصيل مي باشند.

همچنين شرايط انتقال دانشجو به اين نحو مي باشد: انتقال دانشجويان از دانشگاه به دانشگاه ديگر (بدون شركت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصيلي امكان پذير است ودر صورتيكه تمايل به تغيير رشته و مقطع تحصيلي داشته باشد شامل ضوابط دانشجويان انصرافي خواهد شد.

 


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 شهريور 1391برچسب:, توسط غلامی

 


 
معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد:
شرط ادامه تحصیل فارغ التحصیلان دیپلم و پیش دانشگاهی در دانشگاه

خبرگزاری فارس: معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی گفت: فارغ التحصیلان دیپلم و پیش دانشگاهی چنانچه ظرف مدت یکسال از تاریخ فراغت در مقطع متوسطه در دانشگاه پذیرفته شوند با اخذ معافیت تحصیلی می‌توانند به تحصیل ادامه دهند.

خبرگزاری فارس: شرط ادامه تحصیل فارغ التحصیلان دیپلم و پیش دانشگاهی در دانشگاه

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش خبرنگار انتظامی فارس به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی درباره شرط ادامه تحصیل فارغ التحصیلان دیپلم و پیش دانشگاهی در دانشگاه اظهار داشت: براساس قانون خدمت وظیفه عمومی، فارغ التحصیلان دیپلم و پیش دانشگاهی چنانچه ظرف مدت یک‌سال از تاریخ فراغت از تحصیل در مقطع متوسطه در دانشگاه پذیرفته شوند با اخذ معافیت تحصیلی می‌توانند به تحصیل خود ادامه دهند.

وی افزود: چنانچه تاریخ پذیرش آنان در دانشگاه پس از گذشت یکسال از تاریخ اخذ دیپلم یا پیش دانشگاهی باشد، مجاز به تحصیل نخواهند بود.

اکبر حلوایی اظهار داشت: با توجه به اینکه قانون مذکور در آبان سال 90 تصویب و به مورد اجرا گذاشته شده است لذا آن دسته از مشمولانی که در خرداد ماه سال 90 موفق به فراغت از تحصیل در مقطع متوسطه شده‌اند و در مهلت معرفی یک‌ساله (تا پایان خرداد ماه امسال ) وضعیت خدمتی خویش را مشخص کرده و وارد غیبت نشده‌اند، در صورتیکه تا پایان شهریور ماه 91 در دانشگاه پذیرفته شوند، می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند.

این مقام مسئول ملاک پذیرش در دانشگاه را برای کسانی که از طریق آزمون سراسری شرکت کرده‌اند، تاریخ اعلام نتایج قطعی آزمون و برای کسانی که بدون آزمون سراسری در دانشگاه پذیرفته می‌شوند تاریخ ثبت نام در دانشگاه اعلام کرد.

اکبر حلوایی، شرط برخورداری از معافیت تحصیلی را نداشتن غیبت عنوان و تاکید کرد: مشمولانی که وارد غیبت شده باشند مجاز به تحصیل نیستند و معافیت تحصیلی برای آنان صادر نخواهد شد.

وی درباره ادامه تحصیل سربازان در حال خدمت اظهارداشت: این قبیل افراد چنانچه در رشته‌های کارشناسی و بالاتر پذیرفته شوند به شرط نداشتن غیبت از خدمت ترخیص خواهند شد و در صورت پذیرش در رشته‌های مقطع کاردانی مجاز به تحصیل نیستند.

 

 


نوشته شده در تاريخ شنبه 18 شهريور 1391برچسب:, توسط غلامی

بررسي علت شب ادراري کودکان و راه هاي درمان
خراسان - مورخ پنج‌شنبه 1391/06/09 شماره انتشار 18205 
نويسنده: عليرضا health@khorasannews.com

در دوران شيرخوارگي، کودکان کنترلي بر دفع ادرار ندارند و به محض پر شدن مثانه، گيرنده هاي جدار مثانه تحريک مي شود و عمل دفع صورت مي گيرد.

اما با بزرگ تر شدن کودک و رسيدن به سن حدود ۱ تا ۲ سالگي، او متوجه پرشدن مثانه خود مي شود و اين توانايي را دارد که تخليه آن را به تعويق بيندازد. معمولاً کودکان ۲ ساله قادرند در طول روز ادرارشان را کنترل کنند اما توانايي کنترل شبانه آن را ندارند؛ در مقطع ۴ تا ۵ سالگي، مراکز عصبي مغز قادر است انقباضات مثانه را در خواب هم کنترل کند. اما بعضي مواقع کودکان در سنين بالاتر دچار شب ادراري مي شوند. بايد به اين نکته توجه کرد که همان طور که زمان راه افتادن و حرف زدن کودکان متفاوت است، روند بالا رفتن ظرفيت مثانه و قدرت کنترلي آن نيز متفاوت خواهد بود.

درباره دلايل وراه هاي درمان اين اختلال با يکي از کارشناسان گفت وگويي کرديم که توجه شما را به آن جلب مي کنيم.

وقتي مي گوييم کودکي شب ادرار است که وي از ۵ سالگي به بعد حداقل دوبار در هفته و به مدت ۳ ماه پياپي بستر خود را خيس کند.

کارشناسان به والدين و خانواده ها سفارش مي کنند که کودک را در هيچ سني به علت شب ادراري توبيخ نکنند، چون خود او از اين موضوع ناراحت است.

دکتر عليرضا اکرامي نژاد با تاکيد بر اين موضوع مي افزايد: توبيخ کردن کودک نه تنها کمکي به اين موضوع نمي کند بلکه موجب افزايش مشکلات احساسي و رواني نيز مي شود.

اما اين امر به معناي ناديده گرفتن شب ادراري کودک هم نيست. وي مي گويد: آمار شيوع اختلال در کودکان ۴ ساله، ۲۵ درصد، در کودکان ۵ ساله ۱۵ درصد، در سن بلوغ ۴ درصد و در بزرگسالان يک درصد است. شيوع آن در پسرها نيز نسبت به دختران ۲ برابر است و عوارض اين اختلال باعث مي شود که اعتماد به نفس کودک کاهش يابد.

اما امروزه اطلاعات زيادي درباره شب ادراري و راه هاي درمان آن وجود دارد. سوالي که پيش مي آيد اين است که دلايل شب ادراري چيست و راه هاي درمان کدام است؟ علت هاي مختلفي براي آن عنوان شده است که از جمله آن علل فيزيولوژيک است. آناتومي بدن، نقش عمده اي در شب ادراري کودک دارد. مواردي از قبيل کوچک بودن مثانه، ضعف ماهيچه هاي نگه دارنده، عفونت دستگاه ادراري، ديابت قندي، ديابت بي مزه، اختلالات خواب، حملات صرع، خواب گردي و انسداد در مسير لوله هاي ادراري در بروز اين مشکل نقش دارد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, توسط غلامی


رازهـایی برای یک ازدواج هميـشه پايـدار


اینکه در زندگی زناشویی، موفق نیستید بخاطر شانس و اقبال تان نیست. گناه زندگی تان را به گردن سرنوشت و تقدیر نیندازید. اگر زندگی زناشویی تان آنگونه که تصور می کردید پیش نمی رود باید به دنبال علت مشکلات باشید و راه رسیدن به یک زندگی خوب را یاد بگیرید. هم شما و هم همسرتان باید لوازم رسیدن به یک زندگی موفق و شاد را بشناسید و طبق یک الگوی درست و هماهنگ در زندگی پیش بروید. واقع بین باشید و اگر پیش از ازدواج تصورات رویایی از ازدواج داشته اید آنها را کنار بگذارید و زندگی واقعی تان را شروع کنید. اگر زندگی زناشویی تان را تازه شروع کرده اید اما احساس می کنید زندگی خوبی نخواهید داشت و یا اگر سال ها است که ازدواج کرده اید و همچنان از زندگی زناشویی تان ناراضی هستید نباید تسلیم این نوع زندگی شوید و باید برای تغییر آن تلاش کنید. از ازدواج های موفق الگو بگیرید و برای بهبود رابطه خودتان از آنها استفاده کنید.

● توافق درباره خواست ها

ازدواج با هم خانه شدن فرق می کند. هر دوی شما از همسرتان انتظارات و توقعاتی دارید. توقعاتی که هرگز از یک همخانه ندارید. بسیاری از توقعات و انتظارات شما الگو گرفته از آن چیزهایی است که والدینتان از یکدیگر توقع داشتند. مثلا شاید شما از اینکه همسر تحصیلکرده ای دارید خوشحال باشید و یا از اینکه همسرتان اهل مطالعه است راضی باشید اما واقعیت این است که شما انتظار دارید که او بعد از تحصیلاتش درآمد خوبی هم داشته باشد و اینکه او فقط مطالعه کند و به مسائل دیگر بی توجه باشد شما را ناراحت می کند.

یک زوج موفق پیش از ازدواج درباره خواست ها و نیازهایشان با هم صحبت می کنند و اگر متوجه شوند که خواست هایشان با هم بسیار متفاوت است مثلا اگر مرد می خواهد که بچه دار شود و زن نمی خواهد، درباره ازدواج با هم جدی تر فکر می کنند. زن و شوهر هایی که در زندگی زناشویی شان موفق هستند بعد از ازدواج نیز درباره انتظارات و توقعاتشان گفت وگو می کنند و اگر درباره این خواست ها با هم توافق نداشته باشند از راه همدلی، گفت وگو و تعامل دیدگاه هایشان را به یکدیگر نزدیک می کنند.

● حفظ استقلال فردی

اگرچه بعد از ازدواج زن و شوهر به یکدیگر وابسته هستند و آزادی های دوران مجردی تغییر می کنند، اما زن و شوهر موفق هرگز فردیت و استقلال همسرشان را نادیده نمی گیرند. این مسئله با وابستگی زن و شوهر بسیار فرق دارد. وابستگی اعضای خانواده بعد از بچه دار شدن بیشتر می شود اما این وابستگی بخاطر حمایت و علاقه زن و شوهر به هم و به فرزندانشان است.

یک زوج موفق معنای این وابستگی را می دانند اما یکدیگر را تشویق می کنند تا استقلال خودشان را نیز حفظ کنند. آنها به هم اجازه می دهند تا خلوت و تنهایی خودشان را داشته باشند. به سرگرمی ها و علایق شخصی شان بپردازند و در امور فردی یکدیگر دخالت های بی مورد نداشته باشند. برای داشتن یک رابطه سالم به فردیت و استقلال همسرتان اهمیت بدهید، خواهید دید که زندگی زناشویی تان چقدر شاداب و سرزنده می شود.

● توجه متقابل

پس از ازدواج این احتمال هست که از شور و شوق دوران نامزدی تان کم شود و توجه و حواستان نسبت به همسرتان کمتر شود و اگر از روی علاقه با همسرتان ازدواج نکرده باشید این مسئله بیشتر بروز پیدا می کند. دیگر همسرتان حرف اول زندگی تان را نمی زند و شما دغدغه و نگرانی کمتری نسبت به همسرتان نشان می دهید.

زوج های موفق نمی گذارند که مسیر زندگی شان چنین تغییراتی داشته باشد. آنها یکدیگر را در مرکز توجه می بینند و عقاید و نیازهای شریک زندگی برایشان بسیار مهم است. آنها همسرشان را جدی می گیرند. آنها زمانی که با دیگران درباره همسرشان صحبت می کنند، همیشه از جملات محبت آمیز و زیبا استفاده می کنند. زن و شوهرهای موفق نگاه مثبتی به زندگی زناشویی شان دارند و زمانی که به همسرشان فکر می کنند او را شایسته بیشترین احترام و بهترین چیزها می دانند.

● کشف راه حل اختلافات

چیزی که زندگی موفق را از ازدواج ناموفق متمایز می کند توانایی حل مشکلات و اختلافات است. اگر زمانی که با همسرتان اختلاف و درگیری دارید، نخواهید و نتوانید که راه حلی برای مشکلاتتان پیدا کنید جراحت های عمیقی در زندگی تان ایجاد می کنید. اگر می خواهید که زندگی خانوادگی سالمی داشته باشید باید بیاموزید که چگونه اختلافاتتان را حل کنید. همانگونه که زوج های موفق این کار را می کنند. آنها با هم تعامل می کنند. حتی زمانی که بدترین اختلافات را با یکدیگر پیدا می کنند تعامل درستی با یکدیگر دارند. آنها نمی گذارند که کینه و نفرت به راحتی قلب و احساس شان را پر کند. زوج های موفق اختلافات را بخش کوچکی از مسائل زندگی شان می دانند و به دنبال راه حلی برای مشکلاتشان می گردند. آنها به جای متهم کردن حامی یکدیگر هستند و با صبوری و آرامش به دنبال برطرف کردن اختلافات هستند. آنها می دانند که اهمیت و ارزش عشق بیشتر از آن است که اختلافات بتوانند به آن آسیبی بزنند.

● روابط سالم

خودخواهی و بی توجهی به خواست های همسر دو عامل مهم در سردی روابط جنسی همسران است. این در حالیست که زوج های موفق در این رابطه خودخواه نیستند و به خواست های همسرشان توجه می کنند. در طی سال های دراز زندگی ممکن است به دلایل مختلف همسران روابط جنسی در نوسانی داشته باشند و به افراط یا تفریط کشیده شوند. زوج های سالم می توانند حدومرز این رابطه را بشناسند و تعادل را برقرار کنند. سلامت جنسی یکی از عوامل پایداری زندگی زناشویی است. اگر در زندگی زناشویی تان درباره این موضوع مشکلی دارید باید به دنبال چاره ای برای آن باشید. هر نوع بیماری جسمی و روحی در این مورد باید مورد بررسی قرار بگیرد تا یک رابطه سالم میان زن و شوهر ایجاد شود. این نکته ای است که زوج های موفق آن را رعایت می کنند.

● کمک به رشد یکدیگر

هرگز این نکته را فراموش نکنید که شما و همسرتان همیشه یک فرد ثابت نخواهید ماند. شما با تجربه و زمان تغییر می کنید بنابراین نباید بخواهید که خودتان و همسرتان در دهمین سال زندگی مشترک دقیقا همانی باشید که روز اول ازدواجتان بودید. اتفاقاتی مثل بچه دار شدن، مرگ عزیزانتان، شکست ها و یا موفقیت های مالی و بسیاری از موارد دیگر در زندگی، باعث تغییر شما و همسرتان می شود.

زوج های موفق متوجه این تغییرات هستند و توقع ندارند که هیچ تغییری در آنها ایجاد نشود. آنها انواع تحولات روحی مثبت و منفی را برای زندگی زناشویی می پذیرند. زن و شوهری که رابطه سالمی با هم دارند به خوبی می دانند که همانطور که قواعد و قانون ها تغییر می کنند آنها نیز باید تابع قانون های جدید باشند. آنها از یکدیگر حمایت می کنند و این تغییرات را به نفع زندگی زناشویی شان می دانند. آنها هرگز مانع رشد یکدیگر در مسیر زندگی نمی شوند و با همدلی تغییرات را می پذیرند. همچنین آنها سعی می کنند همانگونه که همسرشان تغییر می کند در خودشان نیز تحول و تغییر ایجاد کنند تا درک درستی از یکدیگر به دست بیاورند.

● هشیار و بیدار

شاید گمان کنید که زندگی زناشویی موفقی دارید و هیچ چیز نمی تواند در رابطه شما با همسرتان خللی ایجاد کند. اما هشیار باشید. گاهی زندگی به مرور زمان و بخاطر اتفاقات ناخوشایند آسیب می بیند بدون اینکه شما متوجه این ترک های کوچک بشوید. زوج های موفق برای اینکه به این مرحله نرسند چه می کنند؟ آنها همیشه با هم گفت وگو می کنند و درباره مسائل زندگی شان گفت وگو می کنند. آنها از هم می پرسند که "کجای کار هستیم" و با این پرسش تلاش می کنند تا به یک زندگی شاد برسند.

اگر هرکدام از شما نخواهید تا با گفت وگو با هم به شناخت های جدید از یکدیگر برسید مشکلات همچنان باقی خواهند ماند. زن وشوهر های موفق زمان را از دست نمی دهند و نمی گذارند با بی توجهی به رابطه زناشویی شان آسیبی وارد شود.

● تصمیم گیری مشترک

آنها در مورد موضوعات مهم زندگی تصمیم های مشترک می گیرند و هرگز تک روی نمی کنند. مثلا اگر قرار است درباره مدرسه فرزندشان تصمیمی بگیرند هردو نفر درباره آن نظر می دهند. یا اگر قرار است تغییر شغل بدهند و یا خانه جدیدی بخرند تنها یک نفر تصمیم نمی گیرد. اگر عادت دارید که تصمیم های شخصی تان را به دیگران تحمیل کنید باید در مورد روش زندگی تان تجدید نظر کنید. زمانی که تنها یک نفر در مورد مسائل زندگی تصمیم می گیرد شریک زندگی همواره با این احساس درگیر است که نظر و خواسته هایش از سوی همسرش نادیده گرفته می شود. زوج های موفق تصمیم گیری های مشترک را از روی احترام به حقوق یکدیگر می گیرند.

● اعتماد همیشگی

یکی از رازهای ازدواج های موفق اعتماد به یکدیگر است. اعتماد یک شبه بین زن وشوهر ایجاد نمی شود زمان زیادی لازم است که هر دونفر بتوانند کاملا به هم اعتماد کنند. اما اگر قرار است بنای درستی در زندگی زناشویی ایجاد شود زن و شوهر باید بتوانند که به یکدیگر اعتماد داشته باشند. زوج های موفق این اعتماد متقابل را در خود پرورش می دهند. آنها همسرشان را تکیه گاه خود می دانند. برای تکیه کردن به دیگری باید به او اعتماد داشت. آنها عشق و اعتماد را به عنوان دو خصلت مهم در زندگی زناشویی زنده نگه می دارند. پس به یاد داشته باشید که اگر در زندگی یک تکیه گاه می خواهید و به دنیال یک زندگی شاد هستید باید شک و بی اعتمادی را کنار بگذارید و به یکدیگر اعتماد کنید.

● تعامل مناسب

آیا در زندگی زناشویی تان می توانید درباره ایده ها و افکارتان به راحتی با همسرتان حرف بزنید؟ این ویژگی زوج های موفق است که می توانند با تعامل درست با یکدیگر در مورد خواست ها، نیازها و افکارشان گفت وگو کنند. آنها نسبت به شریک زندگی شان ترس و نگرانی ندارند و از قضاوت هایش هراسی ندارند. ایجاد یک ارتباط زناشویی سالم بسیار ساده است اگر بخواهید که این رابطه را داشته باشید. برقراری این ارتباط و تعامل بسیار مهم است زیرا اگر چنین تعاملی نداشته باشید به مرور زمان عقده ها و مشکلات زیادی نسبت به همسرتان پیدا خواهید کرد.

● عشق جاویدان

عشق ورزی یکی از کلید های زندگی سالم خانوادگی است. زمانی که به همسرتان عشق می ورزید شما توانایی انجام بسیاری از کارها را دارید. اگر بتوانید احساسات مثبت، دوستی و علاقه تان را به همسرتان نشان بدهید زندگی شادتر و موفق تری خواهید داشت. احساساتتان را به همسرتان ابراز کنید و گاهی با خرید گل و یا هدیه ای علاقه و عشق تان را نشان بدهید. زوج های موفق راه ابراز عشق و علاقه را می شناسند. و از هر فرصتی برای ابراز علاقه به همسرشان استفاده می کنند. رسیدن به یک زندگی شاد و سالم که در آن زن و شوهر فارغ از انواع مشکلات و سوء تفاهم ها با عشق و علاقه زندگی کنند آسان نیست اما هوشیاری و هوشمندی همسران می تواند راه رسیدن به آن باشد. برای داشتن یک زندگی موفق باید تلاش کنید و درک بالایی از زندگی مشترک و خانواده داشته باشید. از عشق ورزی خجالت نکشید و به تفسیر ها و تعبیرهای غلط دیگران در این باره اهمیتی ندهید. بسیاری از مردم تعاریف غلطی از عشق ورزی در ذهن دارند اما زوج های موفق ابراز عشق درست و کاربردی را به خوبی می شناسند. شما نیز ابتدا به تعریف درستی از عشق ورزی برسید و آن را نشان بدهید.

هر کدام از الگوهایی که زوج های موفق برای بهبود روابط شان استفاده می کنند تنها در صورتی برای شما کارایی دارد که ذهن و قلب پذیرایی داشته باشید. این الگوها را جدی بگیرید و سعی کنید از آنها در زندگی زناشویی تان پیروی کنید.




منبع:پرشین استار


نوشته شده در تاريخ جمعه 3 شهريور 1391برچسب:, توسط غلامی

سوالات و پاسخهاي مربوط به معرفي واعزام مشمولان 

با توجه به تغييراتي كه در قانون وظيفه عمومي صورت گرفته، سن مشموليت در حال حاضر چه سني است؟ جواب : برابر ماده (2) قانون خدمت وظيفه عمومي، هر فرد ذكور ايراني در ماهي كه طي آن ماه به سن 18سال تمام مي‌رسد مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي است.

چه مداركي نشان‌دهنده رسيدگي به وضع مشموليت افراد مي‌باشد؟

 جواب:مدارك زير نشان‌دهنده رسيدگي به وضع مشموليت افراد بوده و دارندگان آن مي‌توانند حسب مورد از خدمات موضوع ماده 10 قانون وظيفه عمومي بهره‌مند شوند:

الف: كارت پايان خدمت دوره ضرورت. 
 ب : كارت معافيت دايم.
 پ : برگ معافيت موقت در مدت اعتبار آن.
 ت : برگ آماده به‌خدمت بدون غيبت در مدت اعتبار آن.
 ث گواهي اشتغال به تحصيل (معافيت تحصيلي) در مدت اعتبار آن.
 ج : گواهي اشتغال به خدمت براي كاركنان وظيفه.
 چ : گواهي اشتغال به خدمت براي كاركنان نيروهاي مسلح و افراد متعهد خدمت در دستگاه‌هاي غيرنظامي.
 ح :گواهي صادره از واحدهاي وظيفه عمومي.

 افرادي كه ترك تحصيل كرده و يا زير سن مشموليت ديپلم مي‌گيرند، در چه زماني بايد خودشان را براي خدمت سربازي معرفي كنند؟

جواب : اين دسته از افراد پس از رسيدن به 18 سالگي تمام، شش ماه مهلت دارند كه خود را معرفي كنند در غير اين صورت وارد غيبت مي‌شوند مگر اينكه در مهلت شش ماه، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.

 افرادي كه در حين تحصيل به سن مشموليت مي‌رسند بايد چه اقدامي انجام دهند؟

جواب : افرادي كه در حين تحصيل به سن مشموليت مي‌رسند، تا زماني كه برابر مقررات به تحصيل خود ادامه مي‌دهند براي آنان معافيت تحصيلي صادر شده و از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف مي‌باشند.

 دانش‌آموزان و دانشجويان در چه زماني بايد خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند؟

جواب : دانش‌آموزان و دانشجويان مشمول در صورت ترك تحصيل، انصراف، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد حداكثر ظرف مدت يك سال خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند مگر اينكه در مهلت يك‌ساله بعد از فراغت از تحصيل، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.

 مصاديق غيبت كدامند؟ به عبارتي در چه صورتي افراد وارد غيبت مي‌شوند؟

 جواب : مشمولين خدمت وظيفه عمومي كه براي رسيدگي و يا اعزام احضار مي‌شوند چنانچه در مهلت يا موعد مقرر خود را معرفي نكنند غايب شناخته مي‌شوند. موارد غيبت به شرح زير مي‌باشد:

 الف :افرادي كه پس از رسيدن به سن 18 سال تمام، ظرف مدت شش ماه خود را معرفي نكنند (اين بند شامل افرادي مي‌شود كه قبل از سن مشموليت ترك تحصيل كرده و يا ديپلم گرفته باشند و در مهلت 6ماهه معرفي، وارد دانشگاه نشده باشند).

  ب :دانش‌آموزان و دانشجويان مشمولي كه پس از ترك تحصيل، انصراف، اخراج و يا فراغت از تحصيل، ظرف مدت يك سال خود را معرفي نكرده باشند.

پ :مشموليني كه معافيت موقت دريافت داشته و پس از انقضاء مدت اعتبار، ظرف يك ماه خود را براي تجديد رسيدگي معرفي نكنند.

 ت : كاركنان نيروهاي مسلح و متعهدين خدمت در دستگاه‌هاي غير نظامي كه پس از استعفاء يا بركناري، ظرف مدت 6 ماه خود را معرفي نكنند.

 ث :دانش‌آموزان و دانشجويان مشمول كه مدت تحصيل آنان بيش از سقف مجاز به طول انجاميده باشد.

 ج :مشمولاني كه براي آنان برگ آماده به خدمت صادر شده ولي در موعد اعزام حاضر نشوند.

 فرزند من متولد 18/6/1373 مي‌‌باشد وي از چه تاريخي وارد سن مشموليت مي‌شود؟

 جواب : فرزند شما در 18 سالگي تمام يعني از تاريخ 1/6/1391 به سن مشموليت خواهد رسيد.

براي تمديد تاريخ اعزام بايد چگونه اقدام نمايم؟

جواب :شما بايد براي ثبت درخواست تمديد تاريخ اعزام، به يكي از دفاتر پليس + 10 در شهرستان محل سكونت خود مراجعه كنيد. درخواست شما توسط وظيفه عمومي بررسي مي‌شود چنانچه داراي معاذير موجه براي تعويق اعزام باشيد، ‌اعزام شما به تعويق خواهد افتاد. در هر حال پس از گذشت 48 ساعت براي اطلا‌ع از نتيجه درخواست خود مجدداً به دفتر پليس‌+ 10 مراجعه نماييد.

 افرادي كه متقاضي خدمت در سازمانها در قالب امريه سربازي هستند بايد از چه طريقي اقدام نمايند؟

جواب : اين افراد بايد در مهلت معرفي يك ساله كه بعد از فارغ‌التحصيلي از دانشگاه در اختيار دارند ‌درخواست خود را به سازمان مربوط ارايه دهند و در صورت موافقت آن سازمان، حداقل دو ماه قبل از پايان مهلت يك ساله معرفي و متناسب با تاريخ پذيرش امريه،‌ درخواست اعزام خود را از طريق دفتر پليس + 10 ثبت نمايند.

 متولدين 1372 بر اساس قانون جديد وظيفه عمومي تا چه تاريخي مهلت دارند خود را معرفي كنند؟

جواب : با توجه به اينكه با اجراي قانون جديد، ‌سن مشموليت و تاريخ معرفي مشمولان با تغييراتي مواجه شده است و ممكن است بعضي از مشمولان به خصوص مشمولان متولد 1372 به دليل عدم آگاهي از مقررات جديد  وارد غيبت شوند لذا به مشمولان متولد 72 اعم از ديپلم و زير ديپلم چند ماه فرجه ارفاقي براي معرفي داده شده است. بنابراين اين دسته از مشمولان حداكثر تا 31/6/91 مهلت دارند خود را معرفي نمايند در غير اين صورت وارد غيبت خواهند شد. ضمناً مشمولاني كه متولد 72 هستند و در دي‌ماه 90 ديپلم يا پيش‌دانشگاهي گرفته‌اند برابر قانون جديد، بعد از فراغت از تحصيل (اخذ ديپلم يا پيش‌دانشگاهي) يك سال مهلت معرفي دارند.

منبعhttp://police.ir

 


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 1 شهريور 1391برچسب:, توسط غلامی
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک